Eindelijk komt het einde in zicht. Met het einde in zicht bedoel ik dat er een einde komt aan het wonen in Nederland. Nog zes weken en dan emigreren wij naar ons huis in Spanje. Dat huis hebben wij vijftien jaar geleden gekocht met het doel er na onze pensionering te gaan wonen. De afgelopen vijftien hebben we het gebruikt als vakantiewoning en hebben we door de jaren heen de woning levensloopbestendig gemaakt. En nu wordt de vakantiewoning onze vaste woning. Het is gelegen tegen een heuvel aan en voor de rest alleen maar wijds uitzicht. We kijken er ook enorm naar uit. Zo goed als alles is geregeld en als er niets meer mis gaat dan vertrekken we over zes weken. Voor twee weken terug sloeg de schrik ons om het hart, de transporteur melde ons dat hij wegens familie omstandigheden het transport moest annuleren. Uiteraard hebben wij alle begrip voor zijn situatie maar wij waren wel even compleet ontredderd. Nu moesten we maar afwachten of we nog op tijd een transporteur konden vinden die onze inboedel naar Spanje kan brengen. We zijn gaan zoeken op het internet naar “Spanje transport”. Dit leverde een aantal sites op die allemaal Spanje transport regelden. We hebben er drie uitgezocht die Spanje transport konden verzorgen in de hoop dat er in ieder geval een van hen het binnen twee maanden zou kunnen doen. De eerste twee die Spanje transport verzorgen, hadden binnen de termijn die we opgaven geen mogelijkheid meer om voor ons een Spanje transport te organiseren. De laatste waar we contact mee opgenomen hebben waren bereid met ons mee te denken wat betreft het Spanje transport. Dit was de site bta-international.com. Na het nodige heen en weer gebel en mailen, hebben we op het nippertje Spanje transport voor onze inboedel kunnen organiseren. We zijn blij dat we deze site hebben gevonden en dat zij bereid waren met ons mee te denken anders was het ons niet gelukt om op tijd transport naar Spanje te regelen. Dan hadden we in Spanje gestaan zonder onze inboedel. Nu komt het gelukkig toch nog goed.

Dit is de site waar u zijn moet als u een Spanje transport wilt organiseren

Emigreren brengt een hoop regelwerk met zich mee en een van die regel dingen is het transport van bijvoorbeeld je inboedel. Om een betrouwbaar adres te vinden aan wie je je hele hebben en houden toevertrouwd over de weg, valt zeker niet mee. Per toeval kwamen wij op deze site en zij zijn onze redding geweest. Zonder hen was het niet op tijd gelukt.

Wanneer wilt u vertrekken? 

Dankzij de website bta-international.com, hebben wij nog op tijd een transport naar Spanje kunnen organiseren. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over deze site omdat:

  • Zij bereid waren met ons mee te denken.
  • Zij een uitmuntende service verlenen.
  • Zij prijstechnisch erg voordelig zijn.

Mocht u om welke reden dan ook een transporteur nodig hebben voor hier in Nederland of naar het buitenland, dan raden wij u aan zeer zeker deze site eens te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *