Je kunt tegenwoordig geen tijdschrift openslaan of het betreffende blad heeft er een kookrubriek in opgenomen. Van een simpel tosti recept of een vegetarische ovenschotel tot een culinaire hoogstandje als het braden van wild en gevogelte. Voor vele diverse recepten kun je terecht in tijdschriften en kranten. Maar ook het internet worden veel recepten gedeeld op sites als bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Pinterest. Voor zowel de hobbykok als de professionele kok zijn er recepten te over. Ook de kook- en bakprogramma’s op de televisie scoren goed. Wie kent er niet populaire ‘Heel Holland Bakt’ en de diverse kookprogramma’s die op elke tv zender met regelmaat worden uitgezonden. En dit geldt niet alleen voor Nederland. Een rondje Europa of Amerika en Australië geeft hetzelfde beeld. Koken en bakken en zeker lekker eten is hot. Jij merkt dit met je eigen bedrijf waarin je onder meer food producten verkoopt ook ongetwijfeld. Of je nu zelf een restaurant hebt of een groothandel in food producten. De vraag naar verse (vlees)producten om mee te koken is enorm. De gerechten worden steeds professioneler. En de vraag naar bijzondere ingrediënten neemt daarmee alleen maar toe. Zo zie je de vraag naar wild en gevogelte zeer zeker toenemen. En daarmee dus ook de vraag naar hert producten. Zowel op de zakelijke als particuliere markt is dit duidelijk te zien.

Ben jij ook op zoek naar hert producten voor je bedrijf? Lees dan zeker hieronder verder voor meer informatie. Tevens krijg je het beste adres om deze producten te bestellen.

Welke hert producten zijn er verkrijgbaar?

De vraag naar luxe vleesproducten is groot. In restaurants merken de koks het ook zeer zeker. Een runderbiefstuk wordt nog zeker wel besteld. Maar de vraag naar wild en gevogelte neemt een toevlucht. Zo is er veel vraag naar hert producten. Hertenvlees is afkomstig van het edelhert. Een groot en krachtig dier. Het voedsel van de edelhert is zeer veelzijdig. Het bestaat uit onder andere gras, kruiden, vruchten en zaden. Maar ook mos en heide behoort tot het menu van een hert. Dit afwisselende menu zorgt voor een goede groei van het hert en leidt daarmee tot overheerlijke hert producten. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Herten biefstuk
  • Hertenrugfilet
  • Herten procureur

Je ziet, de keus is enorm. Zie je de vele mogelijkheden met dit heerlijke vlees al voor je?

Waar kan ik het best terecht voor goede hert producten?

Je wilt voor je bedrijf hert producten kopen en ben hiervoor op zoek naar het juiste adres. Het Nederlandse familiebedrijfmoormann.nl/” style=”background-color: rgb(255, 255, 255);”> www.moormann.nl is hiervoor een zeer geschikt inkoopadres. Zij hebben een veelzijdig aanbod in wild en gevogelte. Het assortiment biedt onder andere biologisch vlees. Ook heeft het bedrijf een eigen rokerij. Door dit bedrijf wordt geleverd aan:

  • Groothandel
  • Inkoopcombinaties
  • Retail
  • In binnen- en buitenland

De mogelijkheden zijn te over. Er worden pakketten op maat gemaakt naar jouw wens. Je hebt de keuze uit vers vlees of diepvriesproducten. Het bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen inzake HACCP, volgens de Europese regelgeving. Absoluut dus hét bedrijf voor de inkoop van alle soorten hert producten. Bestel vandaag nog en profiteer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *