logo

Ik werk sinds een aantal weken in een magazijn in Nijmegen. Tijdens het werk had ik een ongeluk gekregen met een heftruck die niet goed opletten. Hierdoor heb ik erg veel last gekregen van mijn been en ging ik op het internet op zoek naar letselschadeadvocaat Nijmegen om een goede advocaat bij mij in de buurt te vinden die mij hulp kon bieden bij het verkrijgen krijgen en een schadeclaim. 

Zeer veel advocatenkantoren in Nijmegen

Toen ik op het internet op zoek ging naar letselschadeadvocaat Nijmegen kreeg ik zeer veel zoekresultaten van verschillende advocatenkantoren bij mij in de omgeving. Nadat Ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Letselschade Advocaat mij het meeste aan. De website van dit advocatenkantoor is namelijk zeer goed en erg overzichtelijk. Ook bevat de website zeer veel informatie over wat het advocatenkantoor aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor ongelukken op het werk. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met dit advocaten kantoor op te nemen om kennis te maken. 

letselschadeadvocaat

Het kennismakingsgesprek met mijn advocaat

Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek heb ik mijn situatie uitgelegd en wat mijn advocaat van mening dat hij wel een schadeclaim kon verkrijgen. Daarom besloot ik ook op dit advocatenkantoor in de huren voor het verkrijgen van een schadeclaim. De zaak is inmiddels afgerond en ik ben zeer tevreden over mijn advocaat van Letselschade Advocaat.