logo_rondomwerk

Ik ging een aantal weken geleden samen met mijn zus op het internet op zoek naar een bedrijf dat goede loopbaanbegeleiding aanbiedt. Een van haar werknemers kon door de veel veranderingen op de arbeidsmarkt namelijk niet meer goed meekomen in het werk dat er verricht moest worden.

Vitaalteam

Erg veel bedrijven dat loopbaanbegeleiding aanbieden 

Toen we op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat goede loopbaanbegeleiding aanmoedigt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Rondom Werk ons het meeste aan. Het bedrijf beschikt namelijk over een zeer informatieve website wat mijn zus erg aansprak. Na het lezen van de informatie besloot mijn zus daarom ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek en te praten over wat het bedrijf voor mijn zus zou kunnen beteken..

Een zeer uitgebreid kennismakingsgesprek met Rondom Werk

Tijdens het kennismakingsgesprek werd mijn zus erg  en zeer uitgebreid geholpen. Tijdens het gesprek hebben zij het over de dienst die het bedrijf aanbiedt en wat die nou precies inhoudt gehad. Na het gesprek heeft haar werknemer een aantal gesprekken gehad en nu kan hij weer erg goed meekomen met het werk dat er verricht moet worden. Daarom zijn we allebei ook erg tevreden over het resultaat van de dienst die het bedrijf aanbiedt. We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar goede loopbaanbegeleiding.