Wesseldijk arnhem, nijmegen, tiel en ede

Al een hele poos was ik op zoek naar een beetje leuke rijschool, met een rijinstructeur waar ik van op aan kon. Ik ben woonachtig in Ede, dus rondom Wageningen heb ik een aantal rijscholen benaderd, om een proeflesje te doen. De meeste rijscholen hebben deze mogelijkheid. Wanneer je gaat lessen bij de betreffende rijschool hoef je de proefles niet te betalen. Zo ook verkeersschool Wesseldijk, rijschool in Wageningen. Een professioneel bedrijf, waar heel veel verschillende rijopleidingen worden gegeven. Ik wilde gewoon mijn rijbewijs BE snel halen en misschien in de toekomst nog eens mijn aanhanger rijbewijs.

ANWB-opleiding rijschool in Wageningen

Het theoriegedeelte, wat ik online heb gevolgd, had ik snel onder de knie en ben daarvoor in één keer geslaagd. Bij deze rijschool heb je ook de mogelijkheid om klassikaal theorielessen te volgen. De proefles bij deze rijschool in Wageningen was echt helemaal top, zodat ik direct daarna ben begonnen met de rijlessen. Voor de rijlessen wordt je uiteraard thuis opgehaald. De vele voordelen die deze rijschool te bieden heeft, maakt het de rijleskandidaat erg gemakkelijk, zoals:

  • De eerder genoemde proefles
  • De mogelijkheid om vóór de rijlessen beginnen, gebruik te maken van de rijsimulator
  • De online klantenpagina en het persoonlijk lesadvies
  • Wat zijn je vorderingen
  • Tussentijds wordt er geëvalueerd
  • Examen- en lesgeldgarantie

Wat ik erg leuk vond was aan het einde van de lesperiode de slip- en gripcursus. De ANWB-rijschool in Wageningen heeft nog inzicht en tijd voor de klant.

verkeersschool wesseldijkWat kost het

Het rijbewijs halen is een kostbare aangelegenheid. De meeste mensen hebben toch snel 30 à 40 lessen nodig. Rijschool in Wageningen biedt de mogelijkheid om een pakket van 20 lessen aan te schaffen. voor een bedrag van 1.149,00 euro. kun je al in het bezit komen van je rijbewijs, inclusief praktijkexamen en eventueel her-examen. Ik heb gekozen voor een pakket van 30 lessen. Deze kostte mij 1.599,00 euro. Tijdens de eerste maal afrijden ben ik gezakt. Na nog wat rijlesjes na deze eerste keer, kon ik voor de tweede maal afrijden, waar ik met vlag en wimpel voor ben geslaagd. Deze rijschool in Wageningen heeft mij alle fijne kneepjes van het autorijden bijgebracht waar ik ze erg dankbaar voor ben. Ik ga met een gerust hart de weg op!