palletiseren

Het palletiseren van producten is een slimme oplossing om veel te gelijk te kunnen vervoeren. Zelf ben ik er een aantal jaar geleden ook mee begonnen. Ik was namelijk een bedrijf begonnen die verfblikken verkocht aan bedrijven. In het begin was het natuurlijk nog wel even zoeken hoe ik dit precies ging aanpakken. Zeker omdat ik geen ervaring had, probeerde ik verschillende dingen uit. Het ene werkte beter dan het ander, maar geen een manier beviel mij echt honderd procent. Ik was daarom vast besloten om een manier te vinden waarvan ik zeker wist dat het de meest effectieve manier was.

PALLETISEERMACHINE

Palletiseren voor het optimale resultaat

Toen ik weer eens op het internet zat te zoeken naar verpakkingsmogelijkheden kwam ik de term palletiseren tegen. Ik was gelijk geïnteresseerd en besloot hier meer over op te zoeken. Uiteindelijk kwam ik uit bij het bedrijf Vermeulen Ingenieursbureau, zij verkopen onder andere palletiseermachines . Ik besloot telefonisch contact op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Samen met haar maakte ik een afspraak om langs te komen. Het leek mij leuk om de machines in het echt te zien.

PALLETISEERMACHINE

De ideale oplossing voor mij

Ik ging langs bij het bedrijf om meer te leren over palletiseren. Toen ik binnenkwam werd ik heel hartelijk ontvangen door een medewerker. Hij stelde zichzelf voor en gaf mij een rondleiding. Samen met hem ging ik langs de machines om te kijken hoe het er precies aan toe gaat. De machine die speciaal voor blikken gemaakt was, sprak mij natuurlijk het meest aan. Het was fascinerend om te zien hoe snel en stevig alles verpakt werd. Ik wist gelijk dat dit de ideale oplossing was voor mijn verpakkingsprobleem. Samen met het bedrijf ging ik direct in gesprek om te kijken wanneer ik de palletiseermachine kon ontvangen.