Logo-KH-Metals

Zelf heb ik een grote Boerderij met allemaal koeien en ik had alle het oude aluminium vervangen voor nieuwe aluminium. waardoor ik uiteindelijk van al het oude aluminium af moest. daarom ging ik op internet zoeken naar oud aluminium prijs

Een zeer goede klantenservice

Eenmaal toen ik aan het zoeken was op internet naar de oud aluminium prijs. kwam ik snel terecht op een site van het bedrijf KH-Metals. Ik zag dat zij een zeer hoog klantenreview hadden waardoor het mij meer aansprak om mijn oud aluminium heen te brengen. Een zeer eenvoudige site waarbij jij zo je oud aluminium prijs kan berekenen. Je hoeft alleen je aluminium zelf te wegen en dan in de automatische bereken machine het aantal kilo’s in te voeren van jou aluminium. En dan krijg je gelijk in je scherm hoeveel geld het oplevert. Vervolgens komt er een pop-up met of je een afspraak wilt inplannen om al het oude aluminium te brengen om te verkopen aan KH-Mentals. Toen ik mijn oud aluminium bracht naar KH-Mentals werd ik warm verwelkomd en werd alles voor de zekerheid na gewogen en daarna ontving ik mijn geld. 

oud-aluminium-prijs

Mijn ervaring

Ik ben uitstekend geholpen door KH-Mentals en het scheelde mij veel moeite omdat ik KH-Metals makkelijk via het internet vond. Ik raad het aan om jouw oud ijzer ook te brengen naar KH-Mentals. De service is uitstekend ook zijn zij bereikbaar via Whatsapp en wordt er snel op jouw Whatsapp bericht gereageerd.