Marketing bureau

Maak hier kennis met het Online marketing bureau Groningen. Als ondernemer doe je er alles aan om jouw bedrijf goed vindbaar te krijgen in Google. Een positie in de top tien is dan zeker een must. Helaas kan jij dat als ondernemer wel willen, maar daarvoor moet je wel de juiste stappen ondernemen. Het is dan moeilijk om te kunnen bepalen welke doelstellingen behaald kunnen worden en wat hiervoor gedaan moet worden. VrijdagOnline is het marketingbureau die jou hiermee uitstekend kan helpen. Zij beheersen de in en outs die een ondernemer moet inzetten voor een geslaagde actie.

online marketing

Goed geholpen door het online marketing bureau Groningen

Onze website die wij al een paar maanden online hebben gezet, zag er in onze ogen goed uit. Maar om een top 10 score in Google te behalen dat lukte niet. Ook zagen wij heel weinig bezoekers op onze website en dat was best wel raar. Dat was voor ons de reden om hier een professioneel bedrijf bij te halen, een bedrijf die precies weet wat te doen om onze website beter vindbaar te maken.

VrijdagOnline heeft ons inderdaad perfect geholpen. Zij hebben, samen meet ons, de website bekeken en hier de nodige aanpassingen aan gedaan. meteen nadat onze website weer online ging, zagen wij al veel bezoekers komen. Inmiddels zijn wij heel goed vindbaar online en hebben wij een positie in de top 10 kunnen bemachtigen.