Aroma Club koffie

Aroma club heeft de beste professionele koffiezetapparaten. Één van de beste koffiezetapparaten op het moment is de WMF 1200s. U kunt hiermee alle soorten koffie maken die u maar wilt. U hoeft de WMF 1200s niet in 1 keer te betalen u kunt hem ook leasen voor €59,- per maand. Hij is perfect voor op het kleine kantoor of voor uw café. Dit is natuurlijk niet het enige wat ze hebben. Ze beschikken over allerlei soorten hoge kwaliteit bonen, uit alle windrichtingen. Hierbij hechten ze veel waarde aan duurzaamheid. Hun bonen zijn CO2 neutraal gebrand en ze zijn fairtrade, organic en UTZ certified. Ze maken hun bonen volgens de slow-roast methode, zo blijven de smaken van de bonen optimaal bewaard. Ze hebben ook vele koffiezetapparaten van de beste merken, zoals: Jura, WMF en San Remo. Ook kunt u accessoires voor uw toestel bestellen van kopjeswarmer tot schoonmaakspullen voor de machine. 

mijn ervaring

Ik ben een eigen koffiezaak begonnen, omdat ik merkte dat de vraag voor kwaliteit koffie steeds groter werd. Ik zocht naar goede koffiezetapparaten voor niet al te veel geld. Ik kwam uit bij Aroma club. Ik gebruik nu bijna 2 jaar hun apparaten en accessoires en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Er is nog nooit wat stuk gegaan. Ik gebruik zelf de WMF 1200s. Mijn klanten zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van de koffie die ik serveer. 

jura-giga-x7c-1

Interesse

U kunt alle informatie vinden op de website van Aroma club, maar het beste kunt u langsgaan bij de showroom van Aroma club.