Mijn man en ik wonen al meer dan 25 jaar in een prachtig vrijstaand huis in Arnhem. Wij hebben jarenlang van dit huis genoten, omdat we hier zoveel beleefd hebben. We hebben hier onze drie kinderen gekregen, vele feesten gevierd, met onze 5 honden gespeeld en nog veel meer. Toen mijn man een paar weken geleden dan ook voorstelde om het huis te verkopen viel ik helemaal stil. Hoe kon ik al deze herinneringen achter laten? Ergens besefte ik ook wel dat mijn man gelijk had. We zijn al oud en kunnen het huishouden bijna niet meer bijhouden. Ook is onze slaapkamer op de tweede verdieping en merken we steeds minder goed naar boven te komen. Toen zei ik tegen mijn man dat ik het met hem eens was. We gingen de verhuizing regelen en zette ons huis te koop. Vrij snel kwamen we er achter dat een energielabel voor woningen nu verplicht is. Dat wisten wij helemaal niet, maar mijn middelste kind kwam er mee. Zij wist namelijk ook niet dat een energielabel voor woningen nu verplicht was toen ze haar huis ging verkopen, en kwam er toen ook aan de late kant achter. Mijn man en ik gingen googelen naar de term: een energielabel voor woningen. We kwamen op meerdere websites uit maar vonden de website van aanvragen-energielabel.nl er het beste uit zien. Deze hele website draaide om een energielabel voor woningen aanvragen, dus we snapten vrij snel dat we op de goede website beland waren. Alles op de website was hartstikke duidelijk uitgelegd dus we snapten snel hoe het zit wat betreft regelingen over een energielabel voor woningen. We snapten vrij snel hoe we een energielabel voor onze woning moesten aanvragen via deze site en planden snel een afspraak in met een inspecteur.

Een energielabel voor woningen aanvragen is makkelijk via deze website.

Wat ons direct opviel aan deze website was dat het aanvragen van een energielabel voor woningen snel en makkelijk gedaan was. We snapten snel op welke knopjes we moesten klikken, en dat snappen wij normaal dus echt niet snel. Laatst moesten we iets regelen via de mail en daar waren we al te oud voor. We zijn wat dat betreft echt digibeten, dus het was fijn om eens een website te zien waar alles duidelijk uitgelegd is. We hoefden niet goed te zoeken en zagen dus meteen hoe we een afspraak voor een energielabel voor woningen zoals onze woning aan te vragen. We waren blij verrast hierdoor.

Wij zijn erg tevreden met de aangeboden dienst van deze website

Wij zijn dus erg tevreden met deze website en zouden iedereen die een energielabel voor woningen wilt aanvragen deze website aanraden. Al met al moet u echt naar deze website gaan als:

  • U een energielabel voor woningen wilt aanvragen op een makkelijke manier;
  • Van overzichtelijke websites houdt zonder te veel overbodige informatie waar er precies in het kort verteld staat wat u moet weten;
  • u houdt van een goede klantenservice, want toen wij een afspraak wilden maken werden we erg netjes geholpen door een van de medewerkers.

Wilt u dus ook een energielabel voor woningen aanvragen? Ga dan naar deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *