Logo-A2-compleet-in-fc1

Akwadraat kan er voor zorgen dat u nooit meer problemen hebt met afvalverwijdering. 

Komt er bij uw bedrijf geen afvaldienst of heeft u teveel afval om een simpel afvalbedrijf het te laten doen. Daar kan Akwadraat u bij helpen. Ze regelen de afvalverwijderings logistiek rondom jouw bedrijf. Ze gaan met u in gesprek om te kijken wat de beste manier is om jouw afvalverwijdering te regelen.  

Mijn ervaring met Akwadraat

Ik heb een goede ervaring met Akwadraat gehad. Ik heb een boerderij in Friesland en mijn bedrijfspand staat een soort van in mijn achtertuin. Ik heb aardig wat mensen werken en die produceren redelijk wat afval. De afvaldienst komt 1 keer per maand bij mij, maar sinds dat ik zoveel afval produceer is dat veel te weinig. Ik zocht toen naar een oplossing en ik kwam Akwadraat tegen. Ik ging met hun in gesprek om een oplossing te vinden om het afvalprobleem op te lossen. We kwamen tot de oplossing om een hele 2 hele grote afvalcontainers neer te zetten, waar ik al mijn afval in kon doen. Deze containers zijn goed afgesloten, zodat ik geen last krijg van ongewenste geurtjes of dieren. Ik heb nu nooit meer last van teveel afval omdat het allemaal in de containers past. Ik ben heel blij met de oplossing van Akwadraat. Ik zou ze zeker aanraden. Ze kijken met een verse blik op uw probleem.

lourens

Meer info op de website

Op de website van Akwadraat kunt u meer informatie vinden over hun en hun bedrijf.