Security scan

Heb jij het weleens overwogen om je netwerk te laten testen door middel van een security scan? Veiligheid is natuurlijk binnen ieder bedrijf een belangrijk punt waar voldoende aandacht aan besteed moet worden. Het is slecht voor het imago van je bedrijf als hackers data van het bedrijf stelen. Veiligheid is dan ook altijd al een onderwerp geweest waar de meeste bedrijven veel aandacht aan proberen te besteden. De laatste tijd wordt hier echter nog veel meer aandacht aan besteed dan gewoonlijk. Dit komt doordat er onlangs een nieuwe regelgeving is geïntroduceerd. We hebben het dan natuurlijk over de AVG. Als jouw bedrijf gehackt wordt en dit als gevolg heeft dat data van je klanten gestolen wordt zal dit je zeker weten een hoge boete opleveren.

Experts

Door middel van een security scan voorkom je dat jouw netwerk gehackt wordt

Een security scan is een van de beste manieren om te voorkomen dat je gehackt wordt. Door je netwerk goed te laten scannen door mensen die gespecialiseerd zijn in security zal je eerder op de hoogte zijn van kwetsbaarheden. De beste manier om te voorkomen dat hackers misbruik maken van kwetsbaarheden is namelijk door deze zelf eerder te vinden. Je kunt de veiligheidslekken dan op tijd dichten zodat hier geen misbruik meer van gemaakt wordt.

Specialisatie

Door wie kan jij een security scan laten uitvoeren?

Een security scan laat je natuurlijk alleen uitvoeren door experts. Anders kan je er niet zeker van zijn dat alle kwetsbaarheden gevonden worden. Seccure is een van de bedrijven waar veel van zulke experts werkzaam zijn. Dit bedrijf heeft al veel security scans uitgevoerd voor andere bedrijven. Op deze manier zijn er een hoop kwetsbaarheden verholpen. Wil ook jij absoluut geen risico nemen? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een betrouwbaar en ervaren bedrijf zoals Seccure.