Wesseldijk arnhem, nijmegen, tiel en ede

Sinds kort ben ik afgestudeerd aan de universiteit, en kon ik dus eindelijk op zoek gaan naar werk. Helaas hield dit ook in dat ik een rijbewijs nodig had. Ook wanneer ik later zou beslissen om kinderen te nemen, dan heb ik toch het best een rijbewijs in bezit, om naar de winkel te gaan, om ze naar school te brengen enzovoort. Helaas voor mij was dit toch niet zo’n evidentie, want ik heb altijd schrik gehad in de wagen. Toch moest ik dit nu wel doen, dus ging ik op zoek naar een rijschool in Ede. Op deze manier kwam ik terecht bij deze rijschool.

verkeersschool wesseldijkMijn ervaring met deze rijschool

Mijn ervaring met deze rijschool is kort gezegd zeer positief. Ik heb een zeer goede instructeur gekregen die zeer veel geduld met me uitoefende. Hierdoor leerde ik stap voor stap meer op mezelf te vertrouwen en kreeg ik beetje bij beetje minder angst in het verkeer. Door dit langzaam te doen, kreeg ik het zelfvertrouwen dat ik nodig had om het rijexamen effectief af te leggen. Ik heb het rijexamen dus afgelegd en ik kan nu met trots zeggen dat ik hiervoor ook geslaagd ben. Een echt succes dus volgens mij!
Wil je graag ook rijlessen nemen, dan raad ik dus zeker deze rijschool aan. Wil je graag meer informatie over de prijzen en dergelijke, dan raad ik je verder aan hun website te bekijken of eventueel contact op te nemen met hen. Ik ben zeker dat ze je graag verder helpen!