Escaperoom Schwarzwald

Wil je eens wat anders dan een potje bowlen en een ultieme belevenis ervaren? Bij Escaperoom Schwarzwald ga je deze zeker meemaken, een vrijgezellenfeest, een verjaardag, een feest met vrienden of gewoon zomaar met familie en vrienden omdat het leuk is om te doen. Je hebt de mogelijkheid om maar liefst met 50 personen tegelijk, verdeeld over 6 escape rooms een avontuur te beleven. Met een compleet arrangement heb je een ervaring die je nooit meer zal vergeten, en met jou vele anderen ook niet. Kijk snel op de website van schwarzwald.nl en kies voor de leukste activieteit die je niet meer vergeet.

Kies voor een spannend avontuur

Natuurlijk is het de bedoeling om met je vrienden, collega’s of familie een spannend avontuur te beleven, bij Escaperoom Schwarzwald kun je kiezen uit verschillende avonturen. Je hebt een uur de tijd om een oplossing te vinden voor een levensgroot probleem, een ontsnapping of een andere oplossing te vinden. Het is ook mogelijk om een persoonlijke deal te maken betreft het spel, of daarna het dineren met elkaar. Wanneer je het standaard arrangement neemt, betaal je een prijs voor een complete belevenis inclusief een bbq of bourgondische hitte steen.

Escaperoom Schwarzwald

Verschillende thema’s

Omdat je bij Escaperoom Schwarzwald verschillende thema’s hebt, kun je voor verschillende gelegenheden een arrangement boeken. Maar wil je gewoon op je vrije dag iets leuks doen, dan ben je natuurlijk ook welkom. Het is zelfs mogelijk om vanaf twee personen het spel te spelen, bij Mexican Maffia kun je met maximaal 28 personen de kamer in. Welk feestje je ook te vieren hebt, van een leuke middag tot een bruiloft je bent altijd welkom bij het Schwarzwald om een perfect feest te komen vieren. Misschien heb je zelf al een idee hoe je de dag in wilt delen, er wordt graag met je meegedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *