logo

Bent u opzoek naar een bedrijf die cloud diensten verleend? Dan is HostedXL het bedrijf voor u. HostedXL zorgt ervoor dat u de beste ervaring krijgt met het gebruik van een cloud. Dit begint al doordat HostedXL de cloud altijd voor u onderhoud en zo goed mogelijk beveiligd waardoor u alleen hoeft te focussen op uw werk binnen in de cloud. Verder is het gebruik van Office 365 ook gemakkelijk. Want deze wordt van tevoren al aangemaakt zodat u en uw werknemers deze meteen kan gebruiken. Door deze twee te combineren is werken via de cloud zeer makkelijk voor u en uw werknemers.

telefonie oplossingen

Mijn ervaring met HostedXL.

De ervaring die ik heb meegemaakt met HostedXL is uitstekend. Zo heb ik na snel na contact leggen een afspraak kunnen maken om een cloud te kopen. Voor een redelijke prijs kon ik al snel na de afspraak mijn cloud in. Er was uiteindelijk een probleem met mijn cloud en daar heb ik contact met de klantenservice voor opgenomen op de site https://www.hostedxl.nl/, die hebben mij vriendelijk geholpen en mijn probleem op een snelle en goede wijze verholpen. Waardoor ik snel weer aan de slag kon.

Contact met HostedXL

Contact met HostedXL is zeer gemakkelijk om te leggen. Zo is dit bedrijf bijna de hele dag beschikbaar via de klantenservice die je kan vinden op de live chat op hun site waarvan de url dit is https://www.hostedxl.nl/, waarop je overigens ook nog veel meer informatie kan vinden. Maar u kunt ook bellen naar 0186 744 022. Of een e-mailtje sturen naar info@hostedxl.nl.