American factoring voor de ondernemer in MKB, zzp of freelance is waarover dit bericht gaat. Zelf ben ik werkzaam als freelancer. En ik zorg altijd dat ik netjes op tijd mijn werk heb gedaan voor de bedrijven waar ik voor werk. Zij zijn mijn debiteur. Ik verwacht dan ook altijd dat zij mij op tijd betalen voor de diensten die ik lever. Soms dan wacht ik letterlijk op mijn verdiensten. Het is ook al eens gebeurd dat ik mijn factuur te laat heb uitbetaald gekregen omdat het bedrijf een aantal weken was gesloten. Hier heb ik geen boodschap aan want ik wil mijn verdiende geld hoe dan ook hebben. Dankzij American factoring zijn al deze zorgen verleden tijd. Daarom ben ik ook op het idee gekomen om dit aan te raden adres achter te laten op dit blog dat vol staat met goede tips. 

American factoring

American factoring werkt snel en overzichtelijk

Wanneer jij ook met American factoring gaat werken. Dan zal je ervaren hoe snel dit werkt en overzichtelijk is. Het prettigste van alles is wel dat jij jouw verdiende geld met zekerheid binnen een dag al op je rekening hebt staan. De zorg om je inkomen is dus weg! De moeite die je moet doen is enkel een factuur uploaden via de website van Finqle. Hierna is de boekhouding overgedragen aan Finqle, zij betalen je eerst uit en dan pas gaan zij aan de slag met jouw debiteur. Wanneer jij ook een dienst afneemt bij dit bedrijf, dan zal je ervaren hoe prettig dit is. Je sluit al het risico uit van het mislopen van je inkomen. Als het om geld gaat, dan weet ik zeker dat ik je nieuwsgierig heb weten te maken met mijn bericht. Neem daarom zelf een kijkje op de website en meld je ook aan. 

Inkomen